Všechny SADY LEŠENÍ a HLINÍKOVÉ NÁJEZDY s dopravou od BEMA Nedakonice po celé ČR ZDARMA.

7 důvodů, proč lešení od Bema Nedakonice

  1. Lepší prostor pro práci a více místa pro uložení materiálu např. při zateplování budov s ohledem na nosnost lešení. Na rozdíl od standardního Nové lešenírámového lešení, které se dodává v šíři 70 cm nabízí lešení od BEMA Nedakonice širší prostor celého 1 metru.
  2. Na rozměrech budovy a délce stavby nezáleží. Širší základna drží pevnou stabilitu a 1,8 metrů dlouhé pole umožňuje variabilitu a snadnější manipulaci s lešením. Nejen při práci ve velkých výškách.
  3. Naše lešení přináší rychlé řešení práce při nepřízni počasí. Nebo po dokončení povrchové úpravy fasády. V případě blížícího se deště nebo bouřky se nemusíte zdržovat demontáží celého lešení. Aby nevznikla škoda případným zastříkáním při dešti, stačí sundat podlážky a kostra lešení může zůstat na místě připravena k dalšímu použití.
  4. Ušetříte za dopravu. Sady lešení dodáme s dopravou zdarma. Vozíme menšími auty. Chcete si lešení odvést sami? Žádný problém. Domluvíme se po telefonu 774 406 050.
  5. Snadnější skladovatelnost i manipulace při dopravě. Celé lešení s podlážkami a jeho komponenty pro montáž uložíte do palety o rozměrech délky 2,1 m, šířky 1,3 m a výšky 2,5 m. Do jedné palety tak přehledně umístíte až 200 m lešení.
  6. Plná kompatibilnost s klasickým trubkovým lešením i lešenářskými podlážkami.
  7. Podlážky lešení od BEMA Nedakonice se při dodržení určitých podmínek dají snadno použít pro trubkové lešení

 

Tým BEMA Nedakonice

bema A1